La Universitat Popular de Cerdanyola inicia el curs amb una caminada, per segon any consecutiu

Enguany la passejada serà “Pels Camins de la Via Verda”, i es realitzarà el proper dissabte 7 d’octubre caminant a la vora del Torrent de Can Domènech.

uab bellaterra-03Des de la UPcdv convida a tothom a participar a l’activitat d’inici de curs caminant a la vora del torrent de Can Domènech, tocant a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Amb aquesta proposta volen reivindicar els espais que evoquen un passat recent de masies i pagesia. Encara que aquests espais, dins la Via Verda, en part estan ocupats pel campus universitari i algunes facultats, es pot veure la flora original, intuir la fauna que encara habita aquests indrets i observar les modificacions que l’acció humana ha fet en els últims anys.

Durant el passeig es comentaran aspectes relatius a la vegetació, la història i l’evolució del territori. S’aprofitarà l’ocasió, un cop s’hagi fet el recorregut previst, per comentar les activitats d’aquest curs més enllà de completar el Cicle de Comunicació encetat el curs passat.

El lloc de trobada serà a l’estació RENFE Cerdanyola-Universitat a les 9:00 hores, per a qui es desplaci en tren, i a les 9:30h s’iniciarà l’excursió des de les Columnes de la UAB, inici i final de l’activitat. L’hora de finalització es preveu cap a les 13:00 hores. Aquest itinerari ofereix una baixa dificultat tot i que no és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Es recomana portar aigua i esmorzar, calçat i roba còmoda.

No cal inscripció prèvia.

Per a aportacions, comentaris i dubtes us podeu adreçar a universitatpopularcdv@gmail.com.

Universitat Popular de Cerdanyola – UPcdv

[Web] [Facebook] [Twitter] 

 

IMG_7561 IMG_7545

Comparteix: