Comunicat de suport a les institucions catalanes

Davant dels atacs que s’estan produint per part de l’Estat espanyol contra les institucions catalanes i els Drets Civils de la ciutadania, des del govern de Cerdanyola i els grups municipals del CxC, ERC, PDeCAT, ICV-EUiA i MES, manifesten que:

  1. Rebutgen amb la màxima contundència aquests atacs i tota actuació que pretengui vulnerar l’autogovern de Catalunya i les llibertats i els drets fonamentals, que suposa de facto l’aplicació unilateral i autoritària de l’article 155 de la Constitució espanyola.
  2. Manifesten el seu suport a la Generalitat i el conjunt de les institucions catalanes, així com a totes les persones que estan sent detingudes, en front d’aquesta agressió il·legítima per part de l’Estat que pretén conculcar la democràcia a Catalunya.
  3. Davant la seva incapacitat de resoldre políticament un conflicte polític, l’Estat està aplicant un estat d’excepció encobert destinat a impedir un acte pacífic i democràtic consultar a la ciutadania mitjançant les urnes.
  4. Convoquen a la ciutadania de Cerdanyola per tal que es concentri pacíficament a les 12h davant l’Ajuntament com a acte de rebuig a aquests fets.

En defensa de la democràcia i dels drets civils, defensem les nostres institucions!

Comparteix: