La Biblioteca se suma a la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer

La Biblioteca Central, en col·laboració amb l’Associació de Familiars i Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola, ha organitzat diverses activitats al voltant del Dia Mundial de l’Alzheimer, 21 de setembre.

alzheimerwebUna xerrada, una exposició i un taller de dibuix intergeneracional són les activitats organitzades per la Biblioteca Central conjuntament amb l’Associació de Familiars i Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola (ACFA) per a commemorar el Dia Mundial de L’Alzheimer.

Carlos Saura Antolín, professor titular de l’Àrea de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB oferirà la xerrada Perquè perden els records els malalts d’Alzheimer. Aquesta tindrà lloc el dimecres 20 de setembre, a les 18h, a la Sala d’Enric Granados de la Biblioteca.

També hi ha prevista l’organització d’un Taller de dibuix intergeneracional conduït per Antoni García Iglesias, artista local, que habitualment fa tallers d’arteràpia per a persones malaltes d’Alzheimer organitzats per l’Associació ACFA. Aquesta proposta representa una iniciativa molt innovadora ja que té per objectiu la interacció entre els infants i les persones malaltes mitjançant l’art. El taller es farà dimecres 27 de setembre a les 17.30h i en ell hi participaran persones malaltes i infants, entre tots elaboraran de forma conjunta un mural amb pintura. Els nens i nenes que vulguin participar s’han d’inscriure prèviament a la Biblioteca, ja que les places són limitades.

A més, fins al 23 de setembre es podrà visitar una exposició bibliogràfica sobre l’Alzheimer a la planta 0 de la Biblioteca.

L’horari de la Biblioteca és de dimarts a dissabte de 10h a 14h i de dilluns a divendres de 15:30h a 20:30h.


Cartell activitats

Comparteix: