El Cor Carlit Gòspel actuarà al XXVII Festival Internacional Blues de Cerdanyola

La prestigiosa formació cantarà el 6 d’octubre, a les 21h i al Teatre Ateneu, en un concert gratuït d’accés amb invitació.

30803337456_91ede5a1f9_kEl gospel no fallarà i serà un dels plats destacats del XXVII Festival Internacional Blues de Cerdanyola. Són músiques germanes, el blues i el gòspel. I la ciutadania de Cerdanyola del Vallès ho sap. A la ciutat hi ha molta afició al gòspel, estil musical caracteritzat per les polifonies, fins al punt que s’omplen totes les actuciacions que s’hi programen.

Per aquest motiu l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha dissenyat el concert del Cor Carlit Gòspel previst per al 6 d’octubre, a les 21h i al Teatre Ateneu, d’entrada gratuïta amb invitació. Es podran recollir a partir del 25 de setembre, de dilluns a divendres, a la recepció de l’Ateneu. Es donaran dues invitacions per persona fins que s’esgotin.

Cor Carlit Gòspel

És el cor gòspel més antic de l’estat espanyol. Expliquen al seu lloc web que “la temporada del 1987-1988 va començar el nostre viatge que ens ha portat fins aquí. Des d’aleshores, estem en moviment, anem creixent en tots els sentits… Vàrem començar sent 15 cantaires i ara ja som uns vuitanta”. Afegeixen que “abans havíem d’explicar que era el que cantàvem… Ara… no calen paraules… tot és sentiment. Aquesta evolució ens ha plantejat reptes que ens han dut a buscar la font pura del gospel i trobar la seva essència… treballant un repertori actual que és a l’avantguarda dels cors de renom dels EEUU.”

Informació del Festival Internacional Blues de Cerdanyola

Web  Facebook  Twitter

Comparteix: