10 anys bevent cafè amb lletres!

El programa literari nascut com un marc de trobada de persones lectores i escriptores presenta dades d’èxit i afronta un nou quadrimestre amb una oferta de gran qualitat

10_anys_cafeEl Cafè amb lletres celebrarà el desè aniversari en un acte obert el proper dissabte 16 de setembre a les 12h i a la plaça de l’Abat Oliba. Hi haurà tast de cafès, presència de molts autors i autores que han passat aquests any pel cafè, lectores i lectors i un tast de música format per cançons fetes a partir de poemes musicalitzats de poetes que han passat pel programa Cafè amb lletres i d’altres cançons prou conegudes per a tothom.

El Cafè amb lletres celebra els 10 anys com un programa literari d’èxit i ben consolidat a la ciutat. El balanç de la feina feta constata que durant la dècada de vida hi han passat 121 escriptors i escriptores, s’han presentat 95 llibres i s’han fet 5 taules rodones temàtiques. Una feina que ha atret a 5.402 persones que haurien consumit 3.540 cafès. El cafè amb lletres, coordinat per una taula de lletres i amb la col·laboració de les llibreries de la ciutat, ha auspiciat la creació d’un club de lectura i la seva versió infantil, el Suc amb lletres. També ha generat un programa a la ràdio.

Un cafè amb lletres ben viu

El proper 21 de setembre es farà la primera sessió del Cafè amb lletres de setembre a desembre de 2017. Aquell dia Jaume Cela i Oriol Izquierdo presentaran el llibre La vida que aprenc ( Arcàdia : 2017) de Carles Capdevila.  El 19 d’octubre es presentarà Un home cau (Rosa dels Vents : 2017). Ho farà un dels seus autors, Jordi Basté. Tina Vallès presentarà el 23 de novembre el seu llibre La memòria de l’arbre ( Anagrama : 2017), premi Llibres Anagrama de Novel·la. I la darrera sessió del quadrimestre es farà el 14 de desembre. La periodista Gemma Ruiz presentarà Argelagues (Proa : 2017).

Totes les sessions són d’accés lliure i es fan a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central de la ciutat (Plaça d’Enric Granados, 1). L’hora d’inici de totes les sessions és les 19:30h.

La difusió d’aquestes activitats coincideix amb la publicació d’un fullet que aplega totes les activitats literàries de setembre i octubre. En aquest document s’aprecia l’important paper d’activisme literari de proximitat i qualitat que fan les llibreries de la ciutat, el treball de la Biblioteca com a prescriptora i agent cultural fonamental i la participació de diverses entitats cerdanyolenques.


Punt de llibre de la nova temporada del Cafè amb lletres

Fullet de les activitats literàries setembre – octubre

Comparteix: