Escolà planta cara a l’advertència i l’amenaça d’Enric Millo

Ahir divendres, el delegat del Govern del Regne d’Espanya a Catalunya, Enric Millo, va enviar una carta als alcaldes de Catalunya per obligar-los a impedir el Referèndum. Carles Escolà va respondre a aquesta petició estripant la carta davant d’una multitud de ciutadanes.

Enric Millo, delegat del Govern del Regne d’Espanya a Catalunya, va enviar ahir una carta a tots els alcaldes per fer una advertència: “Se’ls adverteix a tots ells del seu deure d’impedir o paralitzar qualsevol iniciativa que suposi ignorar o eludir la suspensió acordada”. Carles Escolà, que un dia abans va firmar un decret d’alcaldia per donar suport al referèndum de l’1 d’octubre, va aprofitar la concentració ciutadana que hi havia a la plaça de l’Ajuntament a favor del referèndum per “estripar l’advertència”, una advertència que anava acompanyada d’una amenaça: “Eventuals responsabilitats, inclosa la penal, en les que poguessin incórrer en cas de no atendre aquest requeriment”.

La CUP local va penjar a les seves xarxes socials el vídeo del moment més comentat del vespre:

Comparteix: