Bellaterra recordarà els atemptats del 17-A durant la 6a Cursa de la Diada

Bellaterra homenatjerà les víctimes i els serveis policials i d’emergències dels atemptats del 17-A durant la 6a Cursa de la Diada. Avui es tanquen les inscripcions.

Imatge: historiasdeunrunner.blogspot.com.es

Imatge: historiasdeunrunner.blogspot.com.es

El pròxim 11 de setembre Bellaterra acollirà la sisena Cursa de la Diada, organitzada per l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra i el Club Atletisme La Sansi. L’edició d’aquest any estarà marcada per l’homenatge que es farà a les víctimes dels atemptats terroristes de La Rambla de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost passat i també als cossos policials i d’emergències que van socórrer a les víctimes. Per aquest motiu, representants dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Urbana de Barcelona, del Sistema d’Emergències Mèdiques i dels Bombers donaran la sortida a la cursa i presidiran el minut de silenci davant dels corredors.

La Cursa de la Diada és la cursa popular amb més participants de les que es fan a Catalunya l’Onze de Setembre els últims 5 anys. Per primera vegada, la Cursa de la Diada de Bellaterra tindrà dues distàncies: 5 i 10 quilòmetres, amb sortida conjunta, en un entorn idíl·lic i tranquil com és el Camí Verd del Vallès, amb un recorregut atractiu per a la majoria dels participants.

En motiu de la Diada Nacional, l’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa d’obsequis i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada.

Avui, 8 de setembre, es tancaran les inscripcions on s’esperen participants de tots els nivells, des de populars fins alguns d’alt nivell. Aquest any, la Cursa de la Diada forma part del calendari de la Federació Catala d’Atletisme, i, com sempre, serà cronometrada i puntuable per la Lliga Championchip.

El mític atleta Domingo Catalán, que va ser homenatjat en aquesta mateixa cursa el 2013, aquest 2017 també hi tornarà a participar.
Les inscripcions a la cursa es poden fer a www.lasansibellaterra.com on a més, s’hi pot trobar informació necessària per arribar a Bellaterra, recorregut, reglament, consells…

Comparteix: