Triple participació del CP Cerdanyola al Campionat de Catalunya de patinatge artístic

El CP Cerdanyola va aconseguir bons resultats al Campionat de Catalunya aleví i infantil, on va participar amb tres representants.

cpacerdanylaA categoria aleví la jove promesa Africa Valiente tot i remuntar el segon dia i fer un bon disc llarg no es va poder classificar per al campionat d’Espanya i va ser 14ª d’un total de 24 participants on va guanyar la patinadora del CP Mataró Marina Trigo. Tot i això és
un bon resultat donat que és el primer any de competició per a l’Àfrica i a ben segur que tornarà l’any vinent encara més competitiva.
A categoria Infantil la Judith Martin va acabar 12ª i la Clàudia López 21ª. Uns bons resultats segons l’entrenador Alfred Alsinet perquè el nivell era molt alt i classificar-se per al campionat d’Espanya era tot un repte. L’any que ve ho tornaran a provar i no tenim cap dubte que lluitaran aferrissadament per a les places que donen dret a disputar el campionat d’Espanya.

Mentrestant, al trofeu Comitè de LLiça de Vall, la patinadora del CP Cerdanyola Marta Giménez es va endur la medalla de bronze com a 3ª classificada infantil D; A les altres categories Infantil els resultats van ser: infantil B, Carla García 7ª i infantil C, Sara Giménez 14ª. A categoria Juvenil, Judith Casajuana va ser 7ª i Carla Haro 8ª.

Comparteix: