Els tres primers premis del Fantosfreak marxen a Canadà

Finalitzada la visualització de curtmetratges del Fantosfreak, és hora de repartir els premis. En l’edició d’enguany, que ha tornat a superar cada nit el miler d’espectadores, s’han repartit un total d’onze premis, els tres primers per a directors canadencs.

@albiontales

@albiontales

El XVIII Fantosfreak ha arribat a la seva fi amb el lliurament de premis als curts guanyadors. En total han estat 11 els premis lliurats durant la nit, que també ha comptat amb sorpreses per a les persones assistents. Des d’aproximadament les 22h i fins passada la mitja nit s’han lliurat els diferents premis i s’han tornat a projectar els curts guanyadors.

Aquest any, han estat 44 els curtmetratges seleccionats pel jurat i aquests s’han projectat al llarg de quatre nits al Parc del Turonet amb l’assistència de més de 1.000 persones cada dia. A més dels curts guanyadors, durant l’acte de lliurament de premis s’han projectat els curtmetratges Blue Whale (Espai Jove), Amanece que no es poco (Taller Cinema Cerdanyola), Chema Confesiones de un villano (Fantosfreak) i Justicia Justiciera III Kungfú Karate Annihilator (Fantosfreak). El públic també ha pogut veure el tràiler de la web sèrie Carlinos (Rafa Dengrà i Oriol López). L’acte d’avui ha comptat amb la presència de Diego López codirector del documental Herederos de la Bèstia, que es projectarà demà dissabte a les 21:30h al Museu d’Art de Cerdanyola.

Canadà s’emporta els tres primers premis

Canadà ha estat el país més triomfador de la setmana del Fantosfreak, ja que els tres primers premis han estat entregats a dos directors canadencs. Si Justing Harding guanyava el primer premi i el premi Avestruz, al millor ensurt, amb “Kookie”, el director David Ultoh, també canadenc, guanyava el segon i tercer premi amb “Point of view” i “La voce”, respectivament.

 Trailer del curt guanyador “Kookie”

Curtmetratges premiats:

 • 1r premi: Kookie (Justin Harding, Canadà)
 • 2n premi i premi del públic: Point of view (David Uloth, Canadà)
 • 3r premi: La voce (David Uloth, Canadà)
 • Mencions especials del jurat: Monsters (Steve Desmond, EE.UU.) i Metube 2 –
 • August Sings Carmina Burana (Daniel Moshel, Àustria),
 • Premi Garmanbozia: Chicaman (Ángel M. Saló, Espanya)
 • Premi Pepito de oro, a la millor mort: Death metal (Chris Mclnroy, EE.UU.)
 • Premi Charlie, a la criatura més entranyable: Pizza face (Justin Ulloa i Jamie
 • Dwyer, EE.UU.)
 • Premi Avestruz, al millor ensurt: Kookie (Justin Haring, Canadà)
 • Premi Ya se sabe o es sospechoso, a la millor frase: Chicaman (Ángel M. Saló,
 • Espanya)
 • Premi Gagci, al millor gag: Lo de mis tetas (David Pareja, Espanya).

Imatge de portada: @Fantosfreak

Comparteix: