El conseller de Salut accedeix a crear una Mesa de Diàleg amb els municipis de l’àrea d’influència del Taulí

El conseller de Salut, Antoni Comín, es va comprometre dijous, 13 de juliol, a crear una Mesa de Diàleg entre el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i els municipis de l’àrea d’influència de la Corporació Sanitària Parc Taulí durant una reunió mantinguda entre les dues parts.

reunioparctauliLa futura Mesa de Diàleg, que es crearà oficialment el proper mes de setembre, tractarà aspectes d’interès relacionats amb l’Hospital Taulí, com ara el seguiment del seu funcionament, l’actualització de necessitats i demandes, i al mateix temps, aspectes reivindicats des dels municipis. En aquest sentit, entre d’altres, s’analitzaran dades d’activitat i altres indicadors i dades d’interès relatives als Centres d’Atenció Primària del Territori, tant quantitatives com qualitatives.

També es va reivindicar la recuperació de plantilles i recursos a l’atenció primària, a més de la millora als Centres d’Urgència d’Atenció Primària (CUAP= per alleugerir la pressió a urgències del Taulí, tot i que de moment no hi ha cap compromís per part del Departament de Salut.

Representants dels ajuntaments de Sabadell, Cerdanyola del Vallès, Castellar del Vallès, Ripollet, Barberà del Vallès, Polinyà, Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, Sant Llorenç Savall i Badia del Vallès van assistir a la trobada. Aquests municipis, a més del de Montcada i Reixac, són els onze que conformen la Taula de Diàleg de l’àrea d’influència de la Corporació Sanitària Parc Taulí, i que havien sol·licitat aquesta reunió en dues ocasions: a l’abril i al juny d’aquest any mateix. També va ser present a la reunió, a més del conseller Antoni Comín, el Gerent de la Regió Sanitària de Barcelona, Lluís Franch.

Comparteix: