Finalitza el primer BiblioLab de la biblioteca

La Biblioteca ha acollit entre el 5 i 18 de juliol un planetari mòbil adreçat a infants i emmarcat com a activitat del programa BiblioLab, que té com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentacíó.

bibliolab1Durant els 10 dies en què la Biblioteca Central ha disposat del planetari, un total de 557 persones han pogut gaudir de les 40 projeccions i 8 tallers relacionats. La projecció amb més sessions ha estat La nena que caminava a l’inrevés, adreçada a nens i nenes de cicle infantil, amb un total de 18 sessions i 284 participants. Seguidament, la projecció adreçada a infants de Primària, Astronomia, el cel de les estacions, ha tingut 11 sessions amb 171 participants. Finalment, Nanocam, viatge a la biodiversitat, adreçada a alumnes d’ESO, ha tingut 3 sessions i 41 participants.

A banda de les projeccions a l’interior del planetari, cada dia s’han realitzat tallers que complementaven la proposta, en total, s’han fet 8 tallers que han tingut 61 infants participants.

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.

Properament la biblioteca desenvoluparà nous programes dins l’àmbit de la ciència i la robòtica.

Comparteix: