L’Ajuntament imposa les multes més altes a qui deixa els mobles abandonats al carrer

En les darreres setmanes ha incrementat de forma notable els mobles abandonats al carrer. Davant d’aquesta situació, el Servei d’Espai Públic ha habilitat més mitjans per retirar mobles i andròmines dels carrers. Demà començarà un nou servei de recollida nocturna.

davL’increment desmesurat de mobles abandonats als carrers de la ciutat ha fet que el govern municipal reaccioni imposant les multes més altes que permeten les ordenances municipals a qui els deixi sense avisar a l’Ajuntament. Al temps que se li carreguen les despeses que generi la recollida d’aquests mobles per part dels equips municipals.

Agents de la Policia Local junt amb els inspectors municipals d’Espais Públics i el suport dels Agents Cívics s’encarregen d’afrontar la situació excepcional, detectant els focus de màxima incidència i corregint els comportament erronis. També s’han habilitat més mitjans per retirar mobles i andròmines dels carrers, que en poc temps s’haurien doblat respecte al que era habitual. Així un nou servei de recollida nocturna començarà a treballar demà. Reforçarà el servei habitual de dilluns a divendres amb dos equips – matí i tarda – les nits de divendres i dilluns, dies de màxima incidència d’abandonaments de mobles al carrer.

Durant el mes de juny s’ha registrat un nombre destacat dels abocaments incontralats als carrers. La primera setmana van ser 91, la segona, 155, la tercera, 179 i la quarta, 154. Pel que fa al nombre de quilos de mobles i andròmines retirats dels carrers i portats a l’abocador de Gavà han estat 28.360 kg, una quantitat que també ha augmentat respecte a altres mesos.

El govern municipal recorda que posa a disposició de la ciutadania un servei de recollida gratuïta de mobles. L’únic que cal fer és trucar al telèfon 935 808 888, comunicar-ho i quedar d’acord en el punt on s’han de deixar els mobles perquè l’equip encarregat els reculli. Qui vulgui pot portar-los a la deixalleria, on podrà deixar-los sense problemes.

En les darreres setmanes ha incrementat de forma notable els mobles abandonats al carrer. Davant d’aquesta situació, el Servei d’Espai Públic ha habilitat més mitjans per retirar mobles i andròmines dels carrers. Demà començarà un nou servei de recollida nocturna. L’increment desmesurat de mobles abandonats als carrers de la ciutat ha fet que el govern municipal reaccioni imposant les multes més altes que permeten les ordenances municipals a qui els deixi sense avisar a l’Ajuntament. Al temps que se li carreguen les despeses que generi la recollida d’aquests mobles per part dels equips municipals. Agents de la Policia Local junt amb els inspectors municipals d’Espais Públics i el suport dels Agents Cívics s’encarregen d’afrontar la situació excepcional, detectant els focus de màxima incidència i corregint els comportament erronis. També s’han habilitat més mitjans per retirar mobles i andròmines dels carrers, que en poc temps s’haurien doblat respecte al que era habitual. Així un nou servei de recollida nocturna començarà a treballar demà. Reforçarà el servei habitual de dilluns a divendres amb dos equips – matí i tarda – les nits de divendres i dilluns, dies de màxima incidència d’abandonaments de mobles al carrer. Durant el mes de juny s’ha registrat un nombre destacat dels abocaments incontralats als carrers. La primera setmana van ser 91, la segona, 155, la tercera, 179 i la quarta, 154. Pel que fa al nombre de quilos de mobles i andròmines retirats dels carrers i portats a l’abocador de Gavà han estat 28.360 kg, una quantitat que també ha augmentat respecte a altres mesos. El govern municipal recorda que posa a disposició de la ciutadania un servei de recollida gratuïta de mobles. L’únic que cal fer és trucar al telèfon 935 808 888, comunicar-ho i quedar d’acord en el punt on s’han de deixar els mobles perquè l’equip encarregat els reculli. Qui vulgui pot portar-los a la deixalleria, on podrà deixar-los sense problemes.

Comparteix: