El MAC mostra les propostes de mascota per a Barcelona ’92 que va presentar Beaumont

L’il·lustrador de Cerdanyola, Àngel Beaumont (Calahorra 1922 – Cerdanyola 1994), va ser un dels convidats al concurs restringit per a escollir el disseny de la mascota dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92.

mascotabeaumont_1_0El Museu d’Art de Cerdanyola mostrarà, a partir del 21 de juliol, en una vitrina instal·lada a l’entrada de la sala d’exposicions temporals diversos dibuixos de les tres propostes de mascota que Àngel Beaumont va presentar al concurs restringit que va convocar l’organització dels JJOO de Barcelona ’92. El jurat encarregat de decidir el disseny guanyador va decantar-se pel Cobi, de Xavier Mariscal. A més d’Àngel Beaumont i Mariscal, també van ser convidats a participar Fernando Amat, Francesc Capdevila, Francesc Petit i Peret.

La proposta de l’il·lustrador local no va ser l’escollida, però la seva presència en el concurs va ser un reconeixement evident a la seva trajectòria d’incansable producció i alhora poc reconeguda.

25 anys després de la celebració de les Olimpíades ’92 i en plena celebració d’aquest aniversari, el MAC mostrarà diversos dibuixos de les tres propostes de Beaumont. Les anelles olímpiques, Gaudí i Miró van ser les temàtiques escollides per Beaumont.

La mostra es podrà veure al Museu d’Art de Cerdanyola (carrer de Sant Martí, 88) del 21 de juliol al 31 d’agost en l’horari del museu; de dimarts a dissabte de 17h a 20h i diumenges i festius d’11h a 14h (durant l’agost el museu obrirà només els caps de setmana en l’horari habitual).

L’il·lustrador de Cerdanyola, Àngel Beaumont (Calahorra 1922 – Cerdanyola 1994), va ser un dels convidats al concurs restringit per a escollir el disseny de la mascota dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92. El Museu d’Art de Cerdanyola mostrarà, a partir del 21 de juliol, en una vitrina instal·lada a l’entrada de la sala d’exposicions temporals diversos dibuixos de les tres propostes de mascota que Àngel Beaumont va presentar al concurs restringit que va convocar l’organització dels JJOO de Barcelona ’92. El jurat encarregat de decidir el disseny guanyador va decantar-se pel Cobi, de Xavier Mariscal. A més d’Àngel Beaumont i Mariscal, també van ser convidats a participar Fernando Amat, Francesc Capdevila, Francesc Petit i Peret. La proposta de l’il·lustrador local no va ser l’escollida, però la seva presència en el concurs va ser un reconeixement evident a la seva trajectòria d’incansable producció i alhora poc reconeguda. 25 anys després de la celebració de les Olimpíades ’92 i en plena celebració d’aquest aniversari, el MAC mostrarà diversos dibuixos de les tres propostes de Beaumont. Les anelles olímpiques, Gaudí i Miró van ser les temàtiques escollides per Beaumont. La mostra es podrà veure al Museu d’Art de Cerdanyola (carrer de Sant Martí, 88) del 21 de juliol al 31 d’agost en l’horari del museu; de dimarts a dissabte de 17h a 20h i diumenges i festius d’11h a 14h (durant l’agost el museu obrirà només els caps de setmana en l’horari habitual).

Comparteix: