Molt bons resultats del club patinatge Cerdanyola a la segona fase d’Interclub

Aquest cap de setmana Santa Eulàlia de Ronçana acollia la segona fase d’Interclub en modalitat figures obligatòries per a les categories d’iniciació.

cpacvEl club patinatge de Cerdanyola hi presentava un bon grapat de patinadors i patinadores. Els resultats van ser excel·lents amb molts podis i moltes classificacions per a les semi finals. L’entrenadora Adela Berbel destaca el bon treball que s’ha fet durant tota la temporada i que ha permès obtenir aquests èxits.

Els podis van ser:

  • Iniciació C menor: Martina Sanz (2ª)
  • Iniciació C major: Paula del Retiro (1ª), Judith Fraile (3ª)
  • Iniciació B menor: Amaya Valdivielso (3ª)
  • Iniciació B major: Yaiza Arcos 1ª i Ruth Gómez 2ª
  • Iniciació A: podi totalment cerdanyolenc amb 1ª Maria Moraño, 2ª Mafalda Güeto i
  • 3ª Sonia Codina
  • Certificat: 1er Arnau Navarro i 3ª Andrea López.

Les sis primeres posicions es classifiquen per a semi final.

Mentrestant, a Cornellà del Terri (Banyoles) tenia lloc el campionat d’Espanya de lliure en categoria cadet i juvenil. El CP Cerdanyola estava representat pel Pol López en categoria cadet masculí. Amb la música del “Barber de Sevilla” i una bona coreografia va fer un bon disc llarg amb un combinat ben executat doble flip, doble metz i va treure notes tècniques entre 4,7 i 5,4 i notes artístiques entre 4,2 i 4,7. El nivell era altíssim i la victòria final va ser pel patinador d’Alexmar (Cantàbria) Héctor Díez mentre que el Pol es va classificar a la 19ª posició. L’entrenador Alfred Alsinet valora molt el fet d’haver-se pogut classificar per aquest campionat d’Espanya donat que el nivell competitiu era màxim.

Per últim, a Sant Vicenç de Torelló tenia lloc el campionat de Barcelona B i C per a les patinadores de categoria infantil. En Infantil B la Marta Barranco va ser 13ª desprès d’un molt bon disc llarg que li va permetre recuperar posicions del curt mentre que l’Andrea Garcia va ser 29ª. A Infantil C la Sara Giménez va ser 26ª.

Comparteix: