Adela Berbel, entrenadora del CPA Cerdanyola, satisfeta amb els resultats del Campionat de Barcelona

Aquest cap de setmana el CPA Cerdanyola del Vallès estava present en dos esdeveniments, el Campionat de Barcelona de Figures Obligatòries de categories B i l’examen de nivell C i B per a patinadores d’iniciació.

ANDREA DELGADO FFOOA Santa Eulàlia de Ronçana va tenir lloc el Campionat de Barcelona de figures obligatòries de Categories B. En aquesta competició figurava la patinadora cerdanyolenca Andrea Delgado que va quedar 8ª d’un total de 36 participants. Un bon resultat però que no li permet classificar-se per a la categoria A on només hi accedien 6 patinadores. No obstant l’entrenadora, Adela Berbel, estava molt satisfeta donat que és el primer any de competició de l’Andrea que va debutar l’any passat. A ben segur que l’any vinent sí que hi haurà sort i l’Andrea es classificarà per a la categoria A.

Per altra banda, a Castelldefels es va celebrar l’examen de nivell C i B per a les patinadores d’iniciació. EL CPA Cerdanyola hi presentava 3 patinadores: la Sofia Marcos d’Iniciació B, la Priscila Daniela De Seta i l’Alba Tejada d’Iniciació C. Ha aprovat la Priscila Daniela de Seta que pujar doncs a Iniciació B.

El club local va fent camí a poc a poc i les seves patinadores van progressant a bon ritme. El club recorda que les patinadores d’iniciació seran les categories de demà.

Comparteix: