Torna la foguera de Sant Joan però, a quin preu?

Per segon any consecutiu, Cerdanyola celebrarà la foguera de Sant Joan, un acte que es va recuperar l’any passat després de 16 anys sense celebrar-se.

programa_sant_joanLa foguera de Sant Joan tornarà a viure demà de forma intensa a la ciutat amb la celebració d’una revetlla popular al parc Xarau, on es podrà gaudir d’activitats tradicionals en el dia més llarg de l’any.

Una desena de col·lectius de Cerdanyola participaran en la segona edició de la recuperada foguera de Sant Joan, que estarà precedida per “Contes de foc d’una nit màgica”, al Jardí de Ca n’Ortadó, l’arribada de la Flama del Canigó a la Plaça Sant Ramon i una cercavila fins al Parc Xarau. A les 21:30, un cop arribada la Flama del Canigó al Parc Xarau, s’encendrà la foguera i, tot seguit, tindrà lloc el sopar popular amb música i ball fins a la matinada.

El preu de la Foguera de 2016

L’any 2016 la revetlla i la foguera de Sant Joan va tenir un cost de 4.003,69 euros. La meitat d’aquesta quantitat va anar destinada a l’equip de so: l’empresa Black Audio va cobrar 1.936 euros pel seu equip.

A continuació podeu veure amb detall el cost de la darrera foguera:

stjoan

Imatge de portada: Urbano.

Comparteix: