El Govern de Cerdanyola anima a participar al referèndum

El govern local es mostra satisfet per la convocatòria del referèndum que es durà a terme l’1 d’octubre i es compromet a facilitar tots els mitjans que li sigui possible perquè pugui dur-se a terme el referèndum

DSC04045El govern local celebra la concreció de la data i la pregunta del referèndum que decidirà el futur de Catalunya. Aquest matí l’ha donat a conèixer el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del govern de la Generalitat i dels diputats de Junts pel Sí i la CUP.

El govern municipal referma una vegada més el seu suport al fet que el poble català pugui decidir el seu futur a les urnes, en un exercici de normalitat democràtica. Se’n congratratula, de l’anunci, al temps que anima a tothom perquè participi activament en els actes de campanya i al referèndum, el moment en el qual el poble exercirà sobiranament la seva opinió sobre quin ha de ser el futur de Catalunya com a ens polític. Si un Estat independent en forma de República o seguir formant part de l’Estat Espanyol.

El referèndum es celebrarà l’1 d’octubre, i la pregunta serà: “Voleu que Catalunya sigui un Estat independent en forma de República?”.

Comparteix: