Tot a punt per refrescar-se a les piscines descobertes!

Les piscines descobertes de la ciutat es preparen per a l’estiu. La més matinera en obrir portes serà la piscina del Bosc Tancat, de la què es podrà gaudir a partir del 9 de juny. La piscina del Turonet obrirà el 16 de juny i la del Centre Cívic Montflorit el 21 de juny.

piscina_del_turonetAquest estiu, les piscines descobertes de Cerdanyola del Vallès tornaran a ser una bona opció per a refrescar-se, sobretot els dies de màxima calor. A la ciutat hi ha tres piscines descobertes: la del Turonet, la del Centre Cívic de Montflorit i la del Bosc Tancat.

La primera en obrir portes aquest any serà la piscina del Bosc Tancat. L’espai, que disposa de quatre piscines estarà obert del 9 de juny a l’11 de setembre, de dilluns a diumenge de 10h a 19h. El preu de l’entrada general d’adult d’accés per un dia és de 5,50 euros els dies laborables i de 7 euros els dissabtes i festius. La piscina ofereix descomptes en les entrades infantils, gent gran, per a grups i també disposa d’abonaments setmanals, quinzenals. Consulta el llista de preus.

A la piscina del Turonet es podrà accedir del 16 de juny al 3 de setembre, tots dos inclosos. El recinte disposa de dues piscines, una gran i una altra infantil. El seu horari serà de dilluns a diumenge de 10:30h a 19:30h i el preu de de l’entrada general d’adult serà de 5,40 euros els dies laborables i de 6,50 euros els dissabtes i festius. La piscina també oferirà descomptes en les entrades infantils, gent gran, de grups i les persones interessades podran adquirir abonaments. Consulta el llistat de preus. (20% de descompte als 100 primers abonaments de temporada).

La darrera en obrir serà la piscina del Centre Cívic Montflorit, que ho farà el 21 de juny i estarà oberta fins al 3 de setembre. L’horari de la piscina serà d’11h a 19h de dilluns a divendres. La piscina oferirà dos dies de portes obertes, el 17 i 18 de juny. El preu de l’entrada general d’adult serà de 5,25 euros els dies laborables i de 6,20 els dissabtes i festius. Els infants, el col·lectiu de la gent gran i grups tindran descompte i també existeix l’opció de diferents modalitats d’abonaments. .Consulta el llista de preus

Comparteix: