Persecució de pel·lícula a Cerdanyola

Divendres a la nit un veí de Ripollet va protagonitzar una persecució pels carrers de la ciutat, cometent un delicte contra la seguretat viària.

Imatge: o.moreno_112

Imatge: o.moreno_112

Divendres a la nit (23:15), un equip d’agents de la policia local de Cerdanyola que es dirigien a Bellaterra per accedir al camí antic de Sant Cugat, van veure que en sentit contrari s’aproximaven varies dotacions policials amb rotatius i sirenes. En dirigir-se a la rotonda, els agents van observar un vehicle a gran velocitat i sense llum. Aquests els va rebasar i es va incorporar a la B-30 direcció Girona. Per aquest motiu es van afegir a la persecució de l’esmentat vehicle, donant instruccions per megafonia al conductor perquè s’aturés.

El vehicle va continuar circulant a gran velocitat, sense llums, iniciant-se una persecució per diversos carrers de la ciutat, sortejant diversos vehicles, obligant usuaris de la via a frenar bruscament, pujant-se a una vorera i arrasant cadires i taules de dos bars plens de gent, i col·lisionant finalment amb el vehicle de policia local, moment en el qual va haver de baixar del vehicle i va continuar la fuga a peu, sent aturat i reduït finalment per diversos agents i Mossos d’Esquadra. El conductor del vehicle (Citroën C3, matrícula 9902-GGR) és J.M.P., veí de Ripollet. A causa del cop els dos agents van haver de ser atesos al CUAP de Cerdanyola-Ripollet. Ara els Mossos d’Esquadra instrueixen diligències judicials.

Comparteix: