La Universitat Popular de Cerdanyola organitza la tercera activitat del ​Cicle de Comunicació

Després del taller sobre els mitjans de gran abast i la tertúlia amb els mitjans locals, seurem amb els mitjans “alternatius”.

Imatge: UPCdV (Facebook)

Imatge: UPCdV (Facebook)

El proper 15 de juny, al Casal de Joves, ens trobarem amb els mitjans ”alternatius”. Aquesta tercera sessió del Cicle de Comunicació ens situa a l’equador del cicle programat, ja que després de l’estiu seguirà la programació amb “cartellisme”, xarxes socials i comunicació i art.

En aquesta ocasió, amb els “alternatius”, com els diem de forma col·loquial quan ens referim a aquells mitjans que han sorgit des de la implicació i l’esforç col·lectiu i que es diferencien dels “convencionals” pel seu funcionament i organització interna, cooperativista i horitzontal; pel finançament, que els garanteix la independència per seguir les pròpies directrius, lliures de pressions polítiques o econòmiques, i pels projectes transformadors que reforcen i als que volen servir de vehicle.

La majoria d’aquests mitjans tenen com a premissa el treball cooperatiu, apostant per un periodisme d’investigació i declaren explícitament que treballen per la transformació social, afirmant el seu posicionament i compromís ideològic pel canvi social.

En aquesta ocasió, la ​Universitat Popular de Cerdanyola organitza l’activitat de forma conjunta amb el Cerdanyolainforma.com que està celebrant el seu tercer aniversari i que comparteix principis i manera de treballar amb els mitjans convidats (Kaosenlared, la Directa, el Crític i la LaMosca.cat​).

La UPcdv, convidem tothom qui vulgui saber-ne més a aquesta propera trobada amb els “alternatius”, el dijous 15 de juny​, a les 19:15h​, al Casal de Joves​.

Comparteix: