Cerdanyola recupera l’escala de cargol del campanar de l’Església Vella de Sant Martí

A banda de la rehabilitació de l’escala també s’estan fent obres per a recuperar el campanar i acabant la decoració interior de l’església.

esglesia-vella-sant-martiL’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, ha posat en marxa un Pla d’Ocupació per a seguir amb les obres de recuperació de l’Església Vella de Sant Martí. En el Pla d’Ocupació estan treballant 7 persones: 1 picapedrer, 1 fuster, 1 guixaire, 3 pintors i 1 peó.

Els treballs de restauració tenen com l’objectiu acabar de recuperar l’espai interior del campanar i en especial de l’escala de cargol per accedir-hi, que és del segle XVII i que estava molt deteriorada. A més, els pintors estan treballant acabant la decoració interior de l’església.

La iniciativa que està finançada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i cofinançada per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, pertany al Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals. Una vegada més, un Pla d’Ocupació cobreix un doble objectiu: embellir la ciutat i lluitar contra la xacra de l’atur.

Comparteix: