S’inicia la vaga de les treballadores del PEM Guiera

Les treballadores del PEM Guiera han iniciat una vaga que durarà fins diumenge. L’objectiu del col·lectiu és millorar les seves condicions de treball.

pem_guieraEls treballadors i treballadores de EBONE, empresa privada que gestiona l’equipament públic de Guiera a Cerdanyola, han decidit tornar a convocar vaga per aquests dies en protesta per les seves condicions de treball i la inactivitat de l’Ajuntament en prendre decisions i mesures de cara a la resolució del conflicte creat.

La situació s’agreuja a mesura que passa el temps i les condicions de treball no milloren. La gestió directa aplicada per l’Ajuntament i que, de forma indirecta, recau sobre l’empresa EBONE no facilita la solució dels problemes que ja van portar a la convocatòria d’una vaga el passat mes d’octubre de 2016 i de març d’aquest any.

A més el desconeixement de les intencions de l’Ajuntament respecte el futur de la instal·lació (la concessió finalitza el proper agost) genera inquietud i nerviosisme en la plantilla veient que s’acosta una altra vegada la data i encara no hi ha una veu que digui que passarà.

Per tot això els treballadors i treballadores convoquen vaga per pressionar a l’Ajuntament en l’adopció de millores de les condicions de treball i alhora fer saber de la inquietud de la plantilla envers el futur de la instal·lació.

Tot i aquesta vaga de llargada durada que es produirà, el dissabte 13 de maig a les 11:30 hores hi ha convocada una concentració davant la porta del PEM Guiera i amb una posterior manifestació que iniciarà el seu recorregut a les 12 hores i que anirà fins a la plaça de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Comparteix: