Compromís veu en el fracàs de la moció de censura una nova oportunitat per la ciutat

Compromís ha rebut amb il·lusió el fracàs de la moció de censura que el PSC volia tirar endavant amb la majoria de grups de l’oposició. El partit de Carles Escolà ha emès un comunicat que anuncia que s’obre una nova etapa.

CxC vol obrir una nova etapa d’entesa a Cerdanyola, aprenent dels errors comesos. Un període que ha d’estar marcat pel reconeixement d’allò que ens separa sense que sigui un impediment per veure allò que ens uneix CxC ens felicitem per la decisió presa per part, tant de C’s com d’ERC Cerdanyola, de no participar de la moció de censura impulsada pel PSC. Primerament, perquè això suposa aprovar els pressupostos més socials de la història d’aquest Ajuntament i segon, perquè finalment i tot i els entrebancs, s’ha apostat per no bloquejar el camí del canvi que es va iniciar ara fa dos anys.

Ara s’obre una nova etapa, un període d’estabilitat que desitgem que s’allargui fins al final de mandat. Des de CxC volem obrir aquesta nova etapa amb humilitat. Primer, analitzant les dificultats que han caracteritzat aquesta primera part del mandat i segon, els errors comesos, dels quals hem de saber prendre’n nota. Una autocrítica necessària i que és compatible amb l’orgull que sentim d’alguns canvis iniciats en aquests dos anys com la participació, la fiscalitat progressiva o l’encarrilament dels grans temes de ciutat com Cerdanyola Aparca, el Centre Direccional, el crematori o el PEM Guiera, temes que fins ara estaven enterrats en un calaix i que ara estan en vies de solució. Aquestes són millores per Cerdanyola i cal que tots ens en sentim orgullosos.

Avui doncs, ni CxC ni la ciutat és la mateixa que fa 2 anys. Tots hem après i tots hem evolucionat i és des d’aquesta maduresa que som optimistes de cara a obrir una nova etapa. Un període que ha d’estar marcat pel reconeixement d’allò que ens separa sense que sigui un impediment per veure allò que ens uneix. Acceptant amb naturalitat les diferents visions i posicions existents que provenen de la diversitat i riquesa de la societat de Cerdanyola. Deixant de banda els retrets i el passat, cosa que només encega i dificulta la cerca d’acords presents i futurs.

Des de CxC som absolutament conscients del paper que hem decidit jugar i farem el que calgui perquè la ciutat segueixi avançant. S’ha obert una nova oportunitat a Cerdanyola i fem una crida a tots els partits que hi vulguin ser per aprofitar-la.

Comparteix: