Dijous es lliuraran els premis literaris de Cerdanyola del Vallès

L’acte dels Premis Literaris 2017 que organitza la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès es farà el 4 de maig, a les 18 hores, a la Sala Teatre de la UAB, i s’obrirà amb un homenatge al poeta i dramaturg Miguel Hernández, en el 75è aniversari de la seva mort.

El proper dijous 4 de maig, a les 18 h, se celebrarà l’acte de lliurament dels premis literaris, que convoquen anualment l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la UAB. En aquesta ocasió, la celebració esdevindrà a la Sala Teatre de la UAB (Plaça cívica). En conseqüència, el campus tornarà a acollir l‘entrega de premis, després de vàries edicions consecutives realitzant-se a diferents emplaçaments de Cerdanyola del Vallès.

L’esdeveniment s’obrirà pas amb un homenatge al poeta i dramaturg Miguel Hernández, en el 75è aniversari de la seva mort. Seguidament, es donarà a conèixer el veredicte del jurat amb les obres guanyadores de cada modalitat de premis: XXIII Premi de Novel·la «Valldaura – Memorial Pere Calders» (dotat amb 3.000 euros) XXII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» (dotat amb 1.000 euros) VIII Premi de Narrativa Breu per a Joves Autors/es «Caterina Albert» (dotat amb 500 euros)

L’acte finalitzarà amb l’actuació d’un recital poètic musicat, a càrrec del quartet “Pasquines”, composat per alumnes de la UAB.

Comparteix: