[Dissabte] Tertúlia amb els mitjans de comunicació locals

La Universitat Popular de Cerdanyola ha organitzat aquest dissabte a les 11h a l’Espai Enric Granados una tertúlia amb els mitjans de comunicació locals (Cerdanyola al dia, Tot Cerdanyola, Cerdanyola.info i Cerdanyola Informa).

Cartel Comunicació 2204La Universitat Popular de Cerdanyola ha encetat un cicle d’activitats al voltant dels mitjans de comunicació en sentit ampli. Es tracta de fer una anàlisi d’allò que ens arriba a través dels mitjans, al temps que aprendre a comunicar allò que volem de forma efectiva, tant a nivell individual com col·lectiu.

Fins ara han anat programant activitats diverses responent a suggeriments i propostes de les persones que els segueixen. Aquest cicle ha sorgit d’aquesta manera i pensen desenvolupar-lo amb diverses activitats (tallers, debats, meses, exposicions, etc).

Van començar a finals de febrer amb el taller mass-media, on es va aprendre a treballar amb els mitjans de gran abast i tenir estratègies a l’hora de publicar o que ens publiquin. Ara, la propera activitat que estem programant és una tertúlia amb els mitjans de comunicació locals, els més propers.

Convocatòria
Acte: Tertúlia amb els mitjans de comunicació locals.
Dia: Dissabte 22 d’abril.
Hora: 11h.
Lloc: Espai Enric Granados (Biblioteca Central).
Comparteix: