PdCAT apostarà per la moció de censura “per a una Cerdanyola millor”

Els membres de CiU que en 2015 va fer alcalde a Carles Escolà, van retirar-li la confiança el passat ple extraordinari i mostren voluntat de posar-se d’acord amb altres partits per trobar una solució que desencalli la paràlisi del govern municipal. El grup sap que no serà tasca fàcil, donada la configuració de forces del plenari.

ciuPDCat s’asseurà a parlar amb tothom amb ànim constructiu per resoldre la situació actual “per apostar per un canvi de debò, que aposti per un model de ciutat i respongui als interessos reals de la ciutat i la seva gent: serveis públics, serveis socials, promoció econòmica, treball i ocupació, mobilitat, inclusió, igualtat i model urbanístic integrador que potenciï la integració dels ciutadans i ciutadanes”. En aquest senti, el grup resta a l’espera de saber la posició d’ERC que, segons expressen, “quan va sortir del govern va dir que mai donaria suport a una moció de censura. I ara sembla que vol canviar de parer i ha fet alguna manifestació al contrari”, diu el comunicat.

Els de Grau apostaran per la moció – si és avalada per la seva Assemblea – “si aquesta garanteix l’estabilitat, la confiança i un diari de ruta per poder treballar amb tranquil·litat”. En cas que no s’arribi a un acord que ho permeti, el partit de Grau farà una oposició generosa, constructiva, exigent i rigorosa “per a una Cerdanyola millor”.

PDCat sap que aquest any 2017 és l’any clau del procés català pel dret a decidir amb la convocatòria del Referèndum, i, per tant, el Govern de la Generalitat i el Parlament haurà de comptar amb la col·laboració dels Ajuntaments per exercir el dret a decidir. En aquest sentit, els de Grau volen una alcaldia que sigui lleial amb les institucions catalanes i posa al mateix nivell els interessos de Cerdanyola i els interessos de Catalunya.

Comparteix: