Conferència sobre el pas per Catalunya dels refugiats jueus de la 2ª Guerra Mundial

Continua la programació relacionada amb l’exposició ‘Fugint de l’holocaust. Catalunya i els refugiats jueus de la Segona Guerra Mundial’.

asasLa mostra dedicada al pas per Catalunya dels refugiats jueus fugitius de la persecució nazi i de l’Holocaust, que acull el Museu de Ca n’Oliver, manté la seva programació d’activitats complementàries amb la conferència a càrrec del Doctor en Història contemporània, autor del llibre Huyendo del Holocausto i comissari de l’exposició, Josep Calvet.

La conferència sobre el pas per Catalunya dels refugiats jueus es farà el 6 d’abril a les 18.30 h. En aquesta xerrada es presentarà la història desconeguda de milers jueus i jueves que van intentar escapar de la política d’extermini nazi travessant els Pirineus catalans i també de com alguns ho van aconseguir i altres hi van deixar la vida.

L’activitat és gratuïta, no cal inscripció prèvia per participar-hi i està recomanada per a majors de 14 anys; per als menors el Museu ofereix un servei de canguratge.

L’exposició ‘Fugint de l’holocaust. Catalunya i els refugiats jueus de la Segona Guerra Mundial‘ es pot veure al Museu de ca n’Oliver fins al 14 de maig.

Comparteix: