Primer round dels pressupostos de Compromís

Aquesta tarda se celebra el ple de març, un ple marcat pels pressupostos: Compromís presentarà a debat del consistori els seus primers pressupostos de la ciutat.

ajuntamentEl ple d’aquesta tarda coneixerà el primer debat previst per l’aprovació dels pressupostos d’enguany. Compromís presenta el document sense tenir assegurada la majoria (13 regidors de 25) que els permetria aprovar el vistiplau inicial. L’alcalde, Carles Escolà, ha anunciat en roda de premsa que el pressupost està treballat des del diàleg i que va en la línia dels acords programàtics que van signar els partits que els van donar la investidura (CiU, ERC i ICV).

En cas de no tirar endavant aquesta aprovació inicial dels pressupostos, Carles Escolà s’haurà de sotmetre a una qüestió de confiança que, en cas de superar-la, aprovaria de manera directa els pressupostos.

Comparteix: