La Policia Local enxampa un conductor que circulava a 123 km/h en via urbana

El vehicle va ser detectat a prop d’una zona escolar, en horari lectiu, on la velocitat està limitada a 50 km/h

serragallinersAgents de la Policia Local de Cerdanyola van denunciar penalment el 23 de març a un home veí de Cerdanyola del Vallès com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

El fet que va motivar la denúncia es va produir el 23 de març cap a les 10:30 hores, quan el vehicle radar ubicat al carrer de Serra de Galliners va detectar un turisme que circulava a 123 km/h en un tram limitat a 50 km/h. El radar va fotografiar el vehicle però no es va poder aturar el vehicle per no posar en perill a la resta de conductors, donada la velocitat a la qual l’infractor circulava.

Posteriorment es van fer les gestions necessàries per a identificar el conductor el qual va ser denunciat penalment per l’excés de velocitat i va ser citat per un judici ràpid.

Aquest tipus de delicte pot ser castigat amb penes de presó de 3 a 6 mesos, amb multa de 6 a 12 mesos o treballs en benefici de la comunitat i amb la privació de conduir vehicles a motor d’1 a 4 anys.

Comparteix: