Festa de la Primavera Increíble Comestible Cerdanyola

Increïble Comestible celebrarà l’entrada de la Primavera amb una festa. El grup ha convidat a tota la ciutadania a través del següent comunicat.

icEls dies es van fent més llargs, cada cop hi ha més flors, els insectes ja han començat a espavilar-se i de pol·len en comencem a tenir literalment per tot arreu. Senyals inequívoques que el bon temps ja ha arribat i la primavera s’estrena!

A l’hort se’ns gira moooolta feina i hem de preparar-ho tot!!! “si no vols menjar sopes tot l’estiu, sembra pèsols per l’Abril”. A Increïble això dels refranys ens ho prenem molt a pit i el dia 1 d’Abril us convoquem a tots i totes per preparar l’hort de la plaça abat Oliva!!

Nosaltres portarem les eines, el planter, l’adob i fins i tot una mica de pica-pica per aixecar l’esperit. I vosaltres… porteu totes les forces i ganes que tingueu! Us animem a passar una tranquil·la tarda plantant, xerrant i gaudint de l’arribada de l’època més generosa. No badis o hauràs de pasar-te l’estiu menjant sopes!!

Aaaahhh!! I si tens qualsevol idees, taller o proposta per aquesta jornada fes-nos-ho saber a través del nostre facebook (https://www.facebook.com/increiblecdv/ ) o el correu electrònic (increiblecomestiblecerdanyola@gmail.com).

Comparteix: