4a Trobada de la Taula de diàleg dels Ajuntaments de l’àrea d’influència de la Corporació Sanitària Parc Taulí

El passat dimarts 14 de març, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Barberà del Vallès va acollir la 4a Trobada de la Taula de diàleg dels Ajuntaments de l’àrea d’influència de la Corporació Sanitària Parc Taulí. L’alcalde, Carles Escolà, i la regidora i Primera Tinenta d’Alcaldia, Elvira Vila, representaren Cerdanyola del Vallès a la reunió.

Juan MuñozDurant la trobada, tots els Ajuntaments van expressar que aquestes reunions dels municipis de l’Àrea d’influència de la CS del Parc Taulí són molt importants per posar en comú les problemàtiques i mancances detectades a cada ciutat relacionades amb l’atenció sanitària, i van subratllar la responsabilitat adquirida de tots i totes a l’hora de donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

D’aquesta manera, es va decidir impulsar una carta conjunta dirigida a la Conselleria de Salut del Govern de la Generalitat, per demanar que es preguin mesures per dotar de pressupost i personal l’Atenció Primària en totes les poblacions i l’atenció d’urgències a la Corporació Sanitària Parc Taulí donat que la dotació pressupostària i de professionals a l’Atenció Primària és bàsica per donar resposta a curt termini a la problemàtica actual.

Finalment, els Ajuntaments troben a faltar la Taula de Diàleg del Taulí que des de la resolució del Parlament de juny de 2015 en que es va instar la seva creació a la Conselleria de Sanitat no s’ha reunit.

A la reunió de treball, a més dels representants de Cerdanyola del Vallès, hi assistiren l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, l’Alcalde de Ripollet, José Mª Osuna López, l’Alcalde de Polinyà, Javier Silva Pérez, l’Alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda Miralles, el regidor i 7è Tinent d’Alcaldia de Castellar de Vallès, Daniel Pérez Morejón, el regidor de Salut i Hàbits saludables de Badia del Vallès, Iván Sanz Pérez i el regidor de Salut de Sabadell, Ramon Vidal López.

En decurs dels treball de la Taula de Diàleg dels Ajuntaments de l’Àrea d’Influència de la Corporació Sanitària del Parc Taulí es va decidir que la propera reunió es farà a l’Ajuntament de Polinyà.

Comparteix: