Visita teatralitzada al Poblat Ibèric de Ca n’Oliver

El Bilos i la Betinin tornaran a ensenyar casa seva durant la visita teatralitzada al Poblat de Ca n’Oliver prevista pel diumenge 19 de març a les 11:30h.

bilos_i_betinin_webEl Poblat Ibèric de Ca n’Oliver ofereix una visita teatralitzada amb el Bilos i la Betinin com a protagonistes. Aquests dos personatges ibèrics explicaran a les persones assistents com era el seu poble al segle III aC i una infinitat d’aspectes relacionats amb la vida quotidiana de les famílies que hi vivien. Les persones assistents podran aprofitar l’ocasió per a preguntar-los tot el que vulguin saber sobre la cultura ibèrica i, potser, descobrir alguns dels seus misteris, com l’escriptura o els enterraments infantils.

La visita teatralitzada l’organitza el CRAC (Centre de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola) i el Museu de Ca n’Oliver i es durà a terme el diumenge 19 de març a les 11:30h. L’activitat és gratuïta i recomanada per a majors de 8 anys i no requereix inscripció prèvia.

Descobrir Sant Iscle

El mateix diumenge 19 de març es farà, com és habitual cada tercer diumenge de mes, a les 12h una visita guiada a l’església de Sant Iscle, que estarà oberta al públic entre les 10h i les 14h.


Fotogragia en alta resolució del Bilos i la Betinin durant una visita guiada al Poblat Ibèric de Ca n’Oliver

Comparteix: