El programa de gent gran incorpora tres noves activitats

La risoteràpia, l’anglès bàsic per a viatjar i l’ús del whatsapp se sumen als tallers del programa de Gent Gran de Cerdanyola.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

La Comissió de Treball del Consell Municipal de la Gent Gran proposa tres noves activitats dirigides al col·lectiu de la gent gran de la ciutat. Al programa actual s’afegiran el taller de Risoteràpia, les classes d’Anglès bàsic per a viatjar i el Taller ‘El whatsapp no té edat!’. Aquestes tres noves propostes i també la resta d’activitats que inclou el programa tenen com a objectiu desenvolupar polítiques de promoció de l’envelliment actiu. Són accions que incideixen directament en la qualitat de vida i autonomia de les persones a mesura que aquestes envelleixen. Les noves propostes se sumen a les ja existents i reflecteixen la diversitat d’interessos del col·lectiu.

Risoteràpia: és una activitat dissenyada per a conscienciar a les persones participants dels beneficis que té afrontar la vida quotidiana des d’un punt de vista positiu. L’activitat es durà a terme els dimecres de 18h a 19:30h.

Anglès bàsic per a viatjar: taller pràctic i dinàmic a on aprendre nocions bàsiques d’anglès per fer turisme. No cal tenir coneixements previs. Les sessions es faran els dilluns i dimecres de 16:30h a 18h.

Taller ‘El whatsapp no té edat!’: espai per aclarir dubtes i treure profit del whatsapp de forma pràctica i divertida. Es farà els dimecres de 16:30h a 17:30h

Totes les activitats són gratuïtes i estan obertes al conjunt de la ciutadania gran de Cerdanyola. Les persones interessades en participar-hi poden inscriure’s trucant al telèfon del Programa de Gent Gran 935 808 888 Ext. 2141 de 10h a 14h i de 16h a 17:30h. També es pot fer la inscripció adreçant-se al mal neiradml@cerdanyola.cat

Comparteix: