Un centenar de famílies assisteixen a la xerrada informativa sobre la preinscripció 2017-2018

Un centenar de famílies van assistir a la xerrada informativa sobre el procés de preinscripció i matrícula 2017-2018. Les famílies amb infants nascuts durant l’any 2014 havien estat convocades mitjançant una carta a on se’ls convidava a la xerrada se’ls detallava el procediment d’accés als centres docents sostinguts amb fons públics.

All-focusLes famílies van poder plantejar a la regidora d’Educació els dubtes sobre el procés de preinscripció, les escoles que corresponen per cada zona, el barem de puntuació en cas que hi hagi més sol·licituds que places, l’adjudicació definitiva d’escola o la possibilitat de canviar de centre en cas que aquest no satisfaci l’opció que es tria ara. En la sessió també es va informar de l’oferta de cadascun dels centres de la ciutat. Cal dir que hi va haver una errada en les dades de l’Escola Collserola, que ofereix un grup de P3 per al curs vinent i no 2 com es va dir.

La informació actualitzada i corregida es pot consultar a l’enllaç http://www.cerdanyola.cat/educacio/preinscripcio-3-16-anys on també es pot ampliar tota la informació referent al procés de preinscripció i matrícula.

Des de l’ajuntament s’encoratja a les famílies a què visitin els centres, que durant aquests dies fan les jornades de portes obertes. Després de la reflexió, cal tenir en compte que entre el 23 de març i el 4 d’abril caldrà fer la preinscripció en el centre escollit en primera opció.

Comparteix: