Podem Cerdanyola resol els problemes interns

El Cercle de Podem Cerdanyola ha activat el cercle local resolent així els problemes interns mitjançant la Direcció de Podem Catalunya.

podemEl Cercle Podem Cerdanyola ha anunciat a la militància, simpatitzants, amigues i amics de Podem que els problemes que van denunciar el passat 18 de gener que feien referència a la constitució d’un cercle paral·lel, amb el seu propi Facebook, correu electrònic i convocatòries pròpies, ha sigut resolt gràcies a la intervenció de la Direcció de Podem Catalunya.

La Direcció ha aprofitat la situació per activar el cercle històric que treballa a la ciutat des del 2014, ha descartat altres grups que vulguin utilitzar la marca a Cerdanyola i ha reconegut com a portaveus i responsables de l’organització a:

  • Portaveus: Víctor Segura, Cristina Rodríguez i Leo Lamich.
  • Enllaços d’organització: Casilda Pérez i José Alegre.

El grup hi ha comunitat que continuarà treballant per la gent que ha il·lusionat durant els darrers tres anys i que “no defraudaran”. Al mateix temps, també ha anunciat que tenen voluntat de sumar per construir majories alternatives a Catalunya i Cerdanyola.

Comparteix: