El Carles Buïgas corre en solidaritat amb els infants que no tenen aigua potable

L’alumnat, l’equip de professors i les famílies corrien ahir al camp de futbol de Les Fontetes per recollir fons a benefici de la campanya “Kilómetros de solidaridad” que té l’objectiu de fer arribar aigua potable als infants de països amb dificultat per accedir a aquest bé de primera necessitat.

thumbnail_kilometro solidarios-8318 copiaLa comunitat educativa i les famílies de l’escola Carles Buïgas s’ha bolcat per realitzar aquesta iniciativa per tal d’assegurar l’accés a l’aigua a nens i nenes que ho necessiten dins una campanya que l’ONG Save the Children impulsa arreu de l’estat.

L’escola Carles Buïgas s’ha sumat a aquest objectiu amb una cursa impulsada per dos alumnes de l’aula d’educació especial que volien complir el somni d’ajudar a nens pobres de països desafavorits. La setmana vinent aquests alumnes lliuraran el xec amb els diners recollits a l’ONG al temps que l’escola segueix treballant en el projecte.

La cursa solidària també ha format part de la commemoració que realitza l’escola Carles Buïgas dels 25 anys de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona al 1992.

Comparteix: