El comerç local reclama més il·luminació a l’espai públic

L’associació Cerdanyola Comerç i Serveis apagarà les llums en una acció reivindicativa el divendres 3 de març perquè volen una ciutat ben il·luminada que proporcioni seguretat i caliu en un ambient acollidor.

Des de Cerdanyola Comerç i Serveis creuen que Cerdanyola és una ciutat fosca perquè hi ha molts carrers molt mal il·luminats: llums grogues esmorteïdes, fanals tapats per l’arbrat, bombetes foses… L’associació opina que això provoca una tristor generalitzada que només es veu atenuada pels llums dels comerços que enmig de la foscor il·luminen la ciutat.

Per aquest motiu, des de l’Associació de comerciants s’ha convocat una acció reivindicativa: una apagada de llums dels comerços el divendres 3 de març, per demanar millores en la il·luminació de la nostra ciutat. L’acció es realitzarà a les 19:30 i tindrà una durada de 15 minuts. L’Associació vol que, d’aquesta manera, quedi clar qui il·lumina Cerdanyola i com queda la ciutat quan es abaixen les persianes.

Aquesta és una reivindicació que el grup ha anat traslladat als successius governs des que es va crear Cerdanyola Comerç i Serveis, i que ja havien repetit les anteriors associacions. Sense resultats, malgrat que ara una millor il·luminació no implica una major despesa i que hi ha sistemes molt eficients que permeten amortitzar ràpidament qualsevol inversió.

Comparteix: