Oberta la inscripció per al taller d’entrenament de la memòria per a la gent gran

L’activitat té com a objectiu promoure l’autonomia de les persones grans a través de l’exercici cognitiu

Ja s’ha obert el període d’inscripció al taller d’entrenament de la memòria per a la gent gran que organitza l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Fins al 15 de febrer les persones grans que ho desitgin podran inscriure’s al taller, una activitat preventiva que té l’objectiu de promoure la seva autonomia mitjançant l’exercici cognitiu.

Imatge: lamenteesmaravillosa.com

Imatge: lamenteesmaravillosa.com

La gent gran arriba a edats avançades, cada vegada més, en unes òptimes condicions físiques i cognitives. El manteniment i la promoció de la seva autonomia personal depèn, entre d’altres, de programes de prevenció com els tallers d’entrenament de la memòria que ajuden a mantenir i exercitar les seves capacitats cognitives.

Es tracta d’una activitat oberta a la ciutadania gran de Cerdanyola del Vallès i de caràcter gratuïta. Els tallers són setmanals i es duen a terme a les dependències municipals de l’Àrea Social (Avinguda d’Espanya, 8) en horari de tarda. Les persones interessades a participar-hi, poden inscriure’s trucant al telèfon del programa de gent gran 935 808 888 Ext. 2141 (de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 17.30 h), o bé mitjançant un e-mail a l’adreça electrònica neiradml@cerdanyola.cat

Comparteix: