S’apropa el Carnaval, temps de gresca, xerinola i festa

El dissabte 25 de febrer serà el gran dia de Carnaval a Cerdanyola amb la celebració, pels carrers de la ciutat, de la tradicional rua. Enguany, als actes habituals del Dijous Gras, el Ball de Carnaval, el Concurs de Disfresses i l’Enterrament de la Sardina, s’afegeix la Festa de Carnaval Infantil el diumenge 26 de febrer al matí.

cartell_2017El Carnaval cerdanyolenc es posarà en marxa el Dijous Gras, 23 de febrer, amb la música i animació de Jaume Barri. Quan arribi el Gran Rei Carnestoltes s’aturarà l’espectacle perquè pugui fer el pregó. Seguidament hi haurà pa, brou i botifarra d’ou per a les persones assistents, a la plaça de l’Abat Oliba.

El dissabte 25 de febrer, a partir de les 17h, la Rua de Carnaval sortirà des del barri de Serraperera. Les persones i comparses participants desfilaran pel recorregut establert (avinguda d’Espanya, carrer de Francolí, passeig de Cordelles, carrer de Francesc Layret, avingudes de Catalunya i de la Primavera, plaça de l’Estatut) fins arribar al Parc del Turonet a on es farà el Ball de Carnaval amb l’orquestra Aquarium Band i es lliuraran els premis del concurs de disfresses. Les inscripcions per a participar-hi es poden realitzar a l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40) entre el 6 i el 22 de febrer i el formulari d’inscripció es pot descarregar prèviament a www.cerdanyola.cat/carnaval2017

Enguany, la principal novetat de la programació serà la Festa de Carnaval Infantil que se celebrarà el diumenge 26 de febrer a la plaça de l’Abat Oliba a partir de les 12h i amb l’animació de Jordi Callau.

Imatge: TallerDeCultura.cat

Imatge: TallerDeCultura.cat

El Carnaval arribarà a la seva fi el Dimecres de Cendra, 1 de març, amb l’Enterrament de la Sardina. Durant el matí, a partir de les 12h, es podrà vetllar al Rei Carnestoltes a la capella ardent instal·lada a la plaça de Francesc Layret. Per la tarda, a les 18h, tindrà lloc el seguici fúnebre fins a l’Ateneu on en un solemne acte fúnebre es farà la crema del taüt amb l’actuació de l’Escola de Dansa i el Grup de Teatre de l’Ateneu i la Colla de Joves Diables de Cerdanyola.


Programació Carnaval 2017

Comparteix: