Bucs d’assaig i edició al Casal de Joves Altimira!

El Casal de Joves Altimira ofereix als joves interessats per la música un servei de bucs d’assaig i d’edició. Les novetats d’enguany són la possibilitat d’ús del servei per a solistes i l’ampliació de  l’horari també als caps de setmana

casaljovesEl Casal de Joves Altimira ofereix als joves interessats en la música la possibilitat d’utilitzar els seus 4 bucs d’assaig i edició, un dels projectes emblemàtics de l’equipament municipal.  Situats a la segona planta de l’edifici són, per una banda, un buc d’edició multimèdia dotat amb un ordinador, amplificadors, càmera de fotos i vídeo de gran qualitat i un croma. Per altra banda, tres bucs d’assaig amb un backline equipat amb una bateria, amplificadors de guitarra elèctrica i baix, altaveus, taula de so i equip de veus.

Lloguer de bucs d’assaig

El servei de lloguer dels bucs d’assaig per a grups es fa mitjançant la compra d’un dels 3 packs de sessions, essent cada sessió dels packs de 2 hores. Així doncs, com més gran és el pack, més econòmic surt el preu l’hora. Els packs són els següents:

  • Pack 6 Sessions de 2h (4€/h): 48€
  • Pack 12 Sessions de 2h (3€/h): 72€
  • Pack 24 Sessions de 2h (2,71€/h): 130€

Com a novetats, es proposen uns packs d’hores per a solistes i s’ha ampliat l’horari també als caps de setmana. El buc d’edició és un servei gratuït. Les entitats o associacions de Cerdanyola del Vallès poden fer ús de tots els bucs, també de manera gratuïta.

Autogestió d’activitats musicals

El projecte no només és un servei, ofereix la possibilitat de participar activament en una assemblea autogestionada pensada per a què el mateix jovent organitzi activitats al voltant de la música, com concerts, formació musical, etc.

Per a més informació

Casal de Joves Altimira

Passeig del Pont, 45

935 805 869 – 670 485 750

Twitter  Facebook

Comparteix: