L’Escola Sant Martí celebra el 50è aniversari!

Al llarg d’aquest any 2017 l’escola celebra el 50è aniversari i per commemorar aquest esdeveniment tan important pel centre demana l’ajuda a tota la comunitat educativa, famílies, alumnes i ex-alumnes a col·laborar en el disseny d’un nou escut–logo.

DSCN5355

Imatge: http://3ceipsantmarticv.blogspot.com.es/

Si voleu participar heu de fer arribar a l’escola el dibuix en color i amb mida foli del motiu que us agradaria que ens representés. Si no podeu fer arribar el vostre treball directament a l’escola el podeu enviar al correu electrònic ceipsantmarti-cerdanyola@xtec.cat especificant en l’assumpte: Logo 50 aniversari.

La data límit per recollir els dibuixos serà el dijous 9 de febrer. Totes les obres presentades formaran part d’una exposició que es farà a l’escola.

Un jurat format per diferents membres de la comunitat educativa farà una primera tria.  D’aquí en sortiran els seleccionats entre els que finalment es farà una votació popular per treure el disseny guanyador.

És un  símbol molt important i per això des de l’escola donen les gràcies anticipadament per la vostra participació i el vostre esforç i interès.

Comparteix: