Increïble Comestible obrirà diumenge un nou hort al barri de Canaletes!!

El proper diumenge 29 de gener Increïble Comestible engegarà un tercer hort a Cerdanyola, concretament a la zona davant del CAP Canaletes i la residència, entre l’Av. Lesseps i el c/Pedrera.

El col·lectiu engresca a tota la ciutadania a participar i compartir els genials moments de contacte amb la terra i les plantes. Les organitzadores portaran tot el material necessari per plantar: eines, planters, adobs i molta il·lusió! En finalitzar la plantada es farà un “pica-pica” conjunt.Cartell_incre

Dia: diumenge 29 de gener

Hora: 12h

Lloc: Davant de la Residència i CAP CANALETES

Què és Increïble Comestible?

Seguint l’estela d’altres pobles i ciutats d’arreu del món, Increïble Comestible va arribar a Cerdanyola fa dos anys per donar un nou i renovat ús a les jardineres i parcs públics més àrids i abandonats de la nostra ciutat. Volen aprofitar aquests espais de terra, sovint seca i buida de vida, i re-convertir-los en horts públics, urbans i comunitaris, de la gent del poble, i per la gent del poble.

Des que van començar, ja han recuperat jardineres i espais a la zona del Centre (Plaça Abat Oliva) i Banús-Cerdanyola2000 (Plaça Castanyer) Hi han plantat verdures, hortalisses i plantes aromàtiques. Us imagineu poder collir uns tomàquets, un enciam, unes maduixes o una bonica carabassa, d’aquell espai de terra morta que tenies vora casa teva? Entre tots i totes, els que van començar i la gent que es va animant a poc a poc a venir a plantar, a regar entre setmana i a cuidar els trossets sembrats, s’està aconseguint!

Increïble Comestible és un projecte obert a tothom. Tu també pots participar i descobrir l’alegria d’enterrar una llavor, de tocar la terra, de convertir en útil un espai que estava buit, de compartir amb el veïnat, i de passar un matí de solet a l’aire lliure!

Comparteix: