Es presenta a Cerdanyola l’ACAC Salut i Control Radiofreqüències

La Plataforma No Repetidors de Cerdanyola presentarà demà a les 18:40h al MAC l’Associació de Consumidors i usuaris Actius de Cerdanyola per la Salut i el Control de les Radiofreqüències.

antenesLa Plataforma No Repetidors Cerdanyola, després de 22 mesos d’existència defensant la salut amb relació a l’elevat nivell de contaminació electromagnètica a la nostra ciutat, procedent sobretot de la gran quantitat d’antenes de telefonia mòbil repartides pel nostre municipi, ha decidit fer un pas important, i que creuen necessari, dins la seva evolució, constituir una nova Associació, entitat que els aportarà més “pes” i nous recursos per desenvolupar la seva tasca.

Durant aquest temps han rebut el suport de ciutadans i ciutadanes i mitjans de comunicació, en uns mesos on s’han aconseguit moltes signatures, s’han omplert actes organitzats per la plataforma i s’ha divulgat la tasca arreu de la ciutat.

La presentació de la nova Associació tindrà lloc aquest dijous dia 26 de Gener a les 18:30 h al MAC (Museu d’Art de Cerdanyola). L’entrada és totalment lliure i gratuïta.

Comparteix: