Visita guiada a l’exposició ‘Intimitats. La roba interior dels segles XIX al XXI’

La primera activitat especial programada amb motiu de l’exposició temporal serà una visita nocturna amb aires de cabaret el divendres 3 de febrer a les 21h

Imatge: albertnavarro.cat

Imatge: albertnavarro.cat

El Museu de Ca n’Oliver oferirà una visita guiada gratuïta a Intimitats. La roba interior dels segles XIX al XXI el dissabte 28 de gener a les 18:30h. La visita transcorrerà entre els maniquís i peces de roba singulars i les persones participants descobriran com ha anat canviant la roba interior, especialment la femenina i, com aquests canvis tenen a veure amb les transformacions que ha viscut la societat al llarg d’aquests segles. L’activitat serà gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Visita nocturna Picardies

D’altra banda, el divendres 3 de febrer es farà una nova visita, en aquest cas nocturna i amb el títol Picardies, a partir de les 21h. Es tracta d’una proposta agosarada adreçada al públic a partir de 16 anys; Vanessita la del Tigre i Fanny De Soussa proposaran una visita guiada a l’exposició en la què la teatralització es combinarà amb números de cabaret. Tot i el caràcter informal i burlesc, la visita permetrà descobrir des d’una altra òptica els canvis socials i culturals que ha viscut la societat en els darrers segles i que la roba interior femenina reflecteix.

L’activitat serà gratuïta i per a participar cal inscripció prèvia. Aquesta s’ha de fer a partir del 30 de gener al telèfon 935 804 500 de 9h a 14h.

Comparteix: