L’Associació de l’Esport fa un bon balanç de 2016

L’Associació de l’Esport ha presentat en assemblea aquest mes de desembre un balanç d’activitats i econòmic de l’any 2016 i ha presentat els objectius de cara a l’any vinent.

Imatge: Associació de l'Esport de Cerdanyola

Imatge: Associació de l’Esport de Cerdanyola

L’Associació de l’Esport de Cerdanyola ha fet un balanç positiu de l’any que estem a punt de finalitzar. L’associació valora positivament, en matèria de comunicació, l’aparició de l’esport al diari digital cerdanyola.info i la creació del programa “Sarda Esports” a Cerdanyola Ràdio. Així mateix, l’Associació també ha aconseguit creat una comissió permanent al Consell Municipal d’Esports i una comissió de treball per tractar el model esportiu.

De cara a 2017 l’Associació s’ha posat nous reptes: activitats solidàries, cercar voluntaris esportius, crear un carnet de soci esportiu i, en matèria de comunicació, crear una revista mensual i un anuari.

L’Associació ha anunciat que seguirà lluitant fins a trobar solucions al problema del PEM Guiera i del PEM Riu Sec. Al mateix temps, també intentarà millorar els pressupostos esportius, les instal·lacions i canviar el nom del pavelló “Can Xarau”.

El 2016 l’AEC ha organitzat la quarta edició de la Nit de l’Esport, on s’han lliurat un total de 19 premis i el Congrés de l’Esport, on van participar cinc ponents. Com no, l’acte més important ha tornat a ser la “Fira de l’Esport“, on s’hi ha comptabilitzat la participació de 5.500 persones i 27 expositors, amb un pressupost de 4.933 euros, convertint-lo en l’acte amb més inversió de l’Associació.

Accedir al document complet.

Comparteix: