Continua el malbaratament de diners públics: L’Alcalde convoca dos plens dos dies consecutius

Al ple ordinari de desembre, convocat pel dijous 29 de desembre, s’ha afegit un ple extraordinari el dimecres 29. Això suposa un cost per la ciutadania de  8.290 euros.

pleEl Govern de Cerdanyola, tal com va fer per fer el sorteig de les meses electorals, continua malbaratant diners públics en plens extraordinaris totalment evitables i cars. L’alcalde Carles Escolà ha convocat per aquestes festes dos plens, l’ordinari de desembre (30 de desembre) i un extraordinari un dia abans (29 de desembre).

Continguts dels plens

El ple ordinari de desembre tindrà dos punts forts: la modificació del tipus general i diferenciat de l’IBI per a l’any 2017 i la modificació de les ordenances fiscals i preus públics per l’any 2017.

L’aprovació de la modificació de l’IBI, segons informa el Govern, és essencial per tal que l’Ajuntament no es vegi perjudicat econòmicament, ja que, en cas de no aprovar-se, es veuria econòmicament perjudicat deixant d’ingressar prop de dos milions d’euros en la recaptació, i això provocaria retallades en alguns dels serveis que presta l’Ajuntament.

El ple extraordinari tan sols té un punt de debat: la resolució d’al·legacions i aprovació definitiva de la modificació del pressupost municipal.

Malbaratament de diners públics

El ple extraordinari, convocat tan sols un dia abans del ple ordinari, suposarà un cost de 200€ per cada regidora de l’oposició, és a dir, un cost total de 3.200 euros que, sumats als 3.200 euros del ple ordinari de l’endemà, i 1.890 euros de la junta de portaveus previa als plens suma un total de 8.290 euros.

retribucions

Retribucions dels càrrecs electes

Aquest fet ja va ocórrer el passat mes de juny, quan es va celebrar un ple extraordinari amb l’objecte de procedir al sorteig de membres que van compondre les diferents meses electorals de cara a les Eleccions Generals, un ple on cap de les regidores va haver de preparar i que tan sols va durar uns minuts.

A Ripollet van evitar aquest malbaratament realitzant el sorteig en el mateix ple del mes de maig, tal com podreu veure al següent vídeo.

Comparteix: