La sexualitat en les persones amb diversitat funcional

El programa del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional es tanca amb un acte dedicat a parlar de la sexualitat de les persones del col·lectiu.

francesc_granjaDilluns 12 de desembre i en el marc dels actes commemoratius del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, es presentarà el llibre Vivir el sexo. El hombre que aprendió a vibrar, (Barcelona, Luciérnaga:2013) de Francesc Granja i una tertúlia sobre la sexualitat en les persones amb diversitat funcional.

Francesc Granja, arrel d’un accident que va deixar gran part del seu cos immòbil i insensible, es va veure obligat a obrir la ment per a investigar noves formes de sentir plaer. En aquest procés va aprendre a mirar en comptes de veure, a escoltar en comptes d’oir i a acariciar en comptes de tocar. Així va donar pas a una sexualitat més conscient i completa. Testimoni de superació vital i cant a la possibilitat, el seu llibre és una invitació a la vivència corporal i emocional i també una reivindicació de la nostra identitat com a éssers singulars.

A la tertúlia hi participaran Carme Rius, de Dones no estàndards, Albert Castro, Francisco Clemente, de Tots Vàlids, Víctor Cortada, estudiant de periodisme de la UAB, una psicòloga sexual i un professional de l’àmbit de la salut.

L’acte es durà a terme a la Biblioteca Central, sala Enric Granados, a partir de les 18:30h. Accés lliure per tothom.

Comparteix: