En marxa el Yuzz Cerdanyola

S’inicia la segona edició del Programa Yuzz Cerdanyola – Joves amb Idees adreçat a promocionar el talent jove i l’esperit emprenedor entre els joves de 18 a 31 anys.

El programa Yuzz, organitzat pel Banc de Santander dirigit i coordinat per CISE (Centro Internacional Santander Emprendimiento), consisteix en  facilitar el desenvolupament de la idea de negoci presentada pels participants a través de formació, mentoratge, assessorament i networking . L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, hi participa en aquesta iniciativa a través de Yuzz Cerdanyola.

Com a novetat en aquesta edició s’emetrà un títol d’Expert en emprenedoria Yuzz als i les participants.

Yuzz Cerdanyola

Yuzz Cerdanyola té una durada de cinc mesos, durant els quals els joves inscrits rebran formació impartida per experts professionals d’arreu de l’Estat. Una vegada finalitzat el procés de formació i suport als participants, es valorarà  el millor projecte de Cerdanyola del Vallès que guanyarà un viatge a Silicon Valley, on participaran en fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A la seva tornada, competirà amb els millors projectes de tot l’Estat per una dotació econòmica de 30.000, 20.000 i 10.000 euros que podran utilitzar en el desenvolupament del seu negoci. Destacar que també hi ha el premi per a millor projecte fet per una dona, a nivell estatal, el qual està dotat amb 20.000 euros i l’impuls a la internacionalització dels projectes a través d’altres centres Yuzz en països de Llatinoamèrica.

El programa Yuzz Cerdanyola recull actualment les inscripcions de les joves que volen participar-hi. Les inscripcions s’han de fer a través del formulari que trobaran a http://yuzz.org.es/ o bé adreçant-se a la masia de can Serraperera.

Primera edició Yuzz Cerdanyola

El projecte Millor Battery, de Baltasar López, va ser el guanyador del guardó local l’any passat, enduent-se un diploma, un viatge a Silicon Valley i l’accés com a finalista als premis estatals.  Es tracta d’una empresa tecnològica que dissenya i fabrica bateries en petites i mitjanes sèries per a vehicles elèctrics i aplicacions d’energies renovables.

Els projectes Iwit, Bicintime, Assessoria on line Siro (categoria Dona emprenedora), Donko i Coldat, van ser els altres premis distingits de la primera edició del Yuzz Cerdanyola del Vallès.

En total hi participaren 19 persones presentant 13 projectes relacionats amb les innovacions en el sector de les energies renovables o de les noves tecnologies (aplicacions mòbils, plataformes digitals, entre d’altres).

Comparteix: