Justicia Justiciera comença el seu viatge arreu del món

El curtmetratge Justicia Justiciera III Kungfu Karate Annihilator del cerdanyolenc Rafa Dengrà, comença el seu viatge arreu del món amb projeccions al Zinema Zombie Fest de Colombia, al Panamá Horror Film Fest i al Grindhouse Planet Film Festival de Regne Unit.

unnamedDengrà torna a la comèdia “gore” més esbojarrada després de l’èxit de Brutal Relax. Aquest cop el protagonista és Chuck Lee Bronson (Raúl DelaCruz), una barreja dels més mítics herois d’acció dels 70 i 80, que s’enfronta a tot tipus de delinqüents punks passats de volta.

El curt, filmat a Cerdanyola, es va estrenar al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya Sitges 2016, amb la presència del mític actor d’acció Dolph Lundgren, conegut pels seus papers a The Punisher, The Expendables o Rocky IV on va encarnar a l’inoblidable Ivan Drago. I ja s’ha projectat a diversos festivals de Catalunya i de l’estat espanyol, guanyant el premi al Millor Curtmetratge i Millor Splatter al festival alacantí Navidades Sangrientas i el Premi Sang als millors efectes especials al festival Horrorvision.

Justicia Justiciera III s’estrenarà a Cerdanyola al Festival Fantosfreak, però si voleu estar informats del seu periple i de qualsevol novetat busqueu-lo a Facebook, Twitter o Instagram.

Comparteix: