Ripollet serà amfitrió de la 3ª Jornada d’Innovació Social

La Tercera Jornada d’Innovació Social i el Concurs “Idees innovadores per a reptes socials” del Vallès Occidental se celebrarà el dimecres vinent 30 de novembre a l’Ajuntament de Ripollet.

ripollet innovacióEl proper dia 30 de novembre l’Ajuntament de Ripollet serà l’amfitrió de la Tercera Jornada d’Innovació Social i el Concurs “Idees innovadores per a reptes socials “que s’està consolidant com a iniciativa comarcal d’interès, amb un increment progressiu de propostes rebudes (46 aquest any).

Durant l’acte es farà la presentació dels 10 projectes finalistes i un jurat portarà a terme la valoració i deliberació que determinarà els quatre projectes guanyadors. L’acte tindrà lloc a les 17:30 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Ripollet. Com que l’aforament és limitat, cal inscriure’s en aquest enllaç per poder assistir.

Els projectes finalistes

El passat dimarts dia 15 de novembre a la seu del Consell Comarcal la comissió va fer la preselecció dels 10 projectes finalistes del concurs d’idees que competiran pel premi el proper 30 de novembre a Ripollet. Els 10 projectes finalistes, seleccionats entre un total de 46 projectes presentats, són els següents:

 

 

-Swim Against
-Jo sóc Així. Conèixer per reconèixer i respectar
-Activitum
-Stop Bullying – What would you do?
-Luika
-Cooperatives Juvenils
-Tacat
-Qgart.cat: Art Marginal, art solidari
-Trasta’m
-Click&Teach

 

Comparteix: